Log ind

Log ind

Log ind

Log ind

Support

Har du stadig spørgsmål, som vi endnu ikke har besvaret? Så tjek listen her - ellers kontakt os, så hjælper vi dig meget gerne!

FAQ

Betaling og levering

Hvilke kort kan jeg betale med?

Du kan betale med Visa, Visa Electron og MasterCard.

Hvordan modtager jeg kurset?

Når du har købt kurset, modtager du straks en mail med et link. Følg blot linket, og så får du adgang til det købte kursus. Hvis du køber flere kurser, vil alle dine kurser også være samlet herinde. 

Hvorfor modtager jeg ikke kurset, efter jeg har købt det?

Hvis du ikke modtager mailen med linket til dit kursus, så tjek dit spamfilter - det kan være, den er havnet der. Hvis du stadig ikke har modtaget kurset, så ring eller skriv til os, så finder vi ud af, hvor fejlen er og får det sendt til dig. 

Hvornår trækker i pengene fra mit kort?

Idet du modtager produktet med det samme, så trækker vi også pengene på dit kort med det samme.

Beskrivelser

Hvad betyder 'online videokursus'?

At det er et online videokursus betyder, at kurset ligger klar og venter på dig online. Du får adgang til hele kurset hvad end det er kl. 14 eller midt om natten, i hverdagen eller weekenden. Det er klar når du har tid, overskud og lyst. I samme sekund, du har købt kurset, modtager du en mail med et link til kurset. Du kan gå til og fra, og se det igen og igen, og vil minimum have adgang til kurset i 12 måneder. 

Hvad er Wordpress?

Wordpress er verdens mest benyttede system til at håndtere indhold og opbygning af en hjemmeside (CMS). Med andre ord er størstedelen af alle hjemmesider (i verden) lavet i Wordspress. Og det er der mange gode grunde til.

Wordpress er utrolig brugervenligt og er nemt at tage i brug. Derudover har de uendelige mange tekniske features og et enormt udvalg af designskabeloner. Så i takt med at man bliver bedre og mere fortrolig med systemet, kan man udvide og finde nye muligheder. Og så er det gratis - det er også ret vigtigt!  

Hvad er WooCommerce?

Vi bruger Wordpress til hjemmesidedelen, men for at vi kan sælge varer, bruger vi WooCommerce, som er et webshop plugin til Wordpress (tænk på det som en app, der gør det muligt at sælge varer på en hjemmeside). WooCommerce integreres med Wordpress, så vi stadig arbejder i Wordpress. Vi viser dig selvfølgelig, hvordan du finder, installerer og bruger WooCommerce (og alt derefter - selvfølgelig).  

Søger du stadig svar?
Kontakt os for personlig hjælp

Ring til

+45 7174 7781

Send en mail til

Support@saelgonline.dk

Besøg vores facebook

Chat med os

Åbningstider

  • Mandag - Torsdag
    09.00 - 21.00
  • Fredag
    09.00 - 15.00
  • Lørdag
    09.00 - 14.00