Log ind

Log ind

Log ind

Log ind

Sådan virker det

Det nemt, enkelt og tilgængeligt præcis når du har tid og lyst.

Alle vores kurser er online videokurser. Derfor kan vi trin for trin vise dig, hvad du skal gøre, samtidig med at vi fortæller og forklarer. 

Når du køber et kursus

Efter købet modtager du en mail med et link og en adgangskode. Du trykker blot på linket og logger ind med adgangskoden. Dermed har du adgang til kurset, som du kan se igen og igen, præcis når det passer dig.

Et online videokursus

Alle vores kurser er online videokurser. Det betyder, at du kan se kurset derhjemme, lige når det passer dig. Du kan tage det i dit tempo, spole tilbage og se en sekvens flere gange.

Fordele ved videokursus

Fordelene ved et videokursus er, at du får et visuelt overblik, mens vi forklarer de forskellige steps. Vi kan give dig tips og tricks løbende.

 • Hvad skal jeg bruge?

  Du skal bruge en computer med internetadgang. Thats it.
 • Kan jeg finde ud af det?

  Ja! Du skal hverken kode eller have en masse teknisk viden. Vi skal nemlig nok lære dig det, du har brug for  (altså ikke at kode - for det får du ikke brug for). 

 • Hvad hvis jeg ikke kan finde ud af det?

  Vi er så sikre, på det vi laver. Så hvis du mod forventning ikke kan finde ud af det, kan du altid kontakte os. Så hjælper vi dig!

 • Hvem er kurserne til?

  Kurserne er til dig, som gerne vil have en webshop eller allerede har en. Hvis du ikke allerede har en webshop, anbefaler vi, at du tager vores kom-i-gang kursus. Hvis du har en webshop, tilbyder vi kurser, så du kan optimere din webshop.

Hvorfor SælgOnline?

Vi vil gerne gøre det nemt og billigt for almindelige danskere at drive deres egen webshop. Det kan være en halvdyr fornøjelse at få en webdesigner til at lave en webshop (selv starter vi på 35.000 kr). Det kan få nogle til at vælge en abonnementsordning, hvor du betaler et lavere beløb pr. måned, men så er du bundet i mange år  ender med at betale langt mere i sidste ende. Det sys vi er en rigtig dårlig løsning!

For det er ikke så svært - når du først ved, hvordan du gør. Og den viden vil vi gerne gøre lettilgængelig, så almindelige danskere selv kan lave en webshop. 

Når du har en webshop, er der stadig mange steder, der løbende kan optimeres - fx med facebookannoncering og produktbilleder. Som webshop ejer kan du hele tiden forbedre og ændre, men det kan være svært at overskue, hvor man skal starte. Derfor samler vi det vigtigste i kurserne, så du undgår at spilde tid og bare kan komme i gang. 

E-handlen buldrer afsted

Hvert år bliver der solgt for utrolig mange milliarder over nettet i Danmark. Flere og flere danskere får øjne op for, hvor nemt det er at handle online, og flere følger drømmen og starter deres egen webshop. Vi vil gerne støtte op om dem, der følger drømmen og gøre den lettere tilgængelig. 

Få din del af den online handel - NU!