Log ind

Log ind

Log ind

Log ind

Bag om SælgOnline

Vi gør det

Fordi vi ikke kan lade være


Vi elsker at arbejde med webshops, og alt hvad det indebærer. Og vi er så vilde med det, at vi faktisk bare ikke kan lade være, og derfor gerne vil gøre hele webshopuniverset let tilgængeligt for alle danskere. For det er slet ikke så svært. Og det er en forældet tanke, at man skal kunne kode for at lave en webshop.

Vi møder tit folk, der drømmer om at lave en webshop, men som ikke har penge til at betale en webudvikler. Og når vi foreslår, de selv kan give sig i kast med det, ser de helt forkerte på os, for de kan jo ikke kode. Men det skal man altså ikke kunne! Der er sket så meget med teknologien, som gør det let og overskueligt at lave en webshop – helt uden at kode.

Vi satte os derfor for at lave et alternativ til dem, der har modet, men blot mangler en hjælpende hånd. Det har været vigtigt for os, at lave et kursus der var nemt at finde ud af - selvom man ikke er teknisk, men som også var billigt (uden skjulte omkostninger), så alle kunne være med! Og det mål blev en realitet med SælgOnline.  

Vores mission er at gøre det nemt, billigt og overskueligt for alle at få en webshop - og drive den.  

Ansigterne bag skærmen

Bag SælgOnline finder du tre nørder. Vi arbejder med hver vores område, som vi fordyber os i, og tilsammen er det blevet til SælgOnline. Sammen har vi udviklet SælgOnline, og de forskellige kurser du finder her på siden (det er Samuels dejlige stemme, du kan høre i kom-igang kurset). Vi håber, du bliver ligeså vild med det, som vi er. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. 

Samuel

Webudvikler og underviser

Gitte

tekstforfatter

Thomas

Grafiker og konceptudvikler

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. 

Fang os på mail: mail@saelgonline.dk 

Vi er altid på udkig..

... efter talentfulde kollegaer. Send os gerne en uopfordret ansøgning på mail@saelgonline.dk

Adresse

SælgOnline
Søndergade 8
7400 Herning
CVR: 39907585