Log ind

Log ind

Log ind

Log ind

Anbefalinger

Når du skal lave en webshop, har du brug for ydelser fra tredjepart. Ta' fx. hosting. Der er et utal af udbydere og det kan være en jungle at finde ud af, hvem der kan hvad, og hvad du skal prioritere. For at gøre det mere overskueligt har vi her samlet de udbydere, som vi anbefaler. 

Nogle af linksene er affiliate, men vi kan 100 % stå inde for ALLE. Så hvorfor ikke hjælpe hinanden lidt :)

Grundlæggende ydelser

For at starte din webshop er der nogle helt grundlæggende ydelser, du skal have. Du finder hurtigt ud af, at der er meget, der er nice-to-have, men noget er også need-to-have. Det vi har samlet her er absolut need-to-have! Du kan fx ikke komme uden om, at skulle købe et domæne og beslutte, hvor din webshop skal hostes. Du er rigtig mange forskellige udbydere, men vi anbefaler følgende udbydere: 

Domæne

Klik her hvis du vil købe et domæne

Når du starter en webshop, skal den have et navn, så man kan finde den online - dvs domæne. Der kan være mange variationer af domæner, der fx kan slutte på .dk, .com, .ninja eller noget helt andet. 

Via linket kan du søge efter dæmoner, og se hvilke der er ledige og købe det, når du har fundet det helt rigtige. Men husk at hold det seriøst.  

Hosting

Klik her hvis du vil have en hostingløsning

Når du har en webshop (eller hjemmeside), har du brug for hosting - der hvor din webshop skal ligge online. Der er mange hostingudbydere, hvor du kan have din webshop til at ligge på deres server. Vi anbefaler UnoEuro, som er en stabil udbyder til en fair pris. 

Som udgangspunkt anbefaler vi at du køber Basic Suite, og så kan du altid opgradere.

WooCommerce

Klik her for at få WooCommerce

WooCommerce er det plugin (lidt ligesom en app) til din WordPress side, der gør det muligt at sælge både fysiske og digitale varer online. Du får altså mulighed for at sælge præcis det, du vil.

WooCommerce er den mest brugte eCommerce platform i verden. Så du er i sikre hænder - og så er det endda gratis!

JetPack

Klik her for at få Jetpack

Jetpack er en værktøjskasse med mange nyttige og uundværlige funktioner - blandt andet backup, sikkerhed, statistik og meget mere. Der er mange funktioner og du kan installere det du har brug for.

Jetpack er en musthave ydelse for alle WordPress sider.

 

Skabeloner

En skabelon (template) er et design, som du bruger på din webshop (og hjemmesider). Medmindre du koder din webshop, vil langt de fleste bruge templates. Der findes millioner af skabeloner, der passer til forskellige slags hjemmesider og webshops. Men hvis du vil have en webshop, vælger du en skabelon, hvor der fx er produkter vist på forsiden. Du køber det design du gerne vil have, og udfylder det med dine billeder og tekst. Alle skabeloner kan selvfølgelig gøres mere personlige med valg af farver, størrelser, skrifttype osv, og du kan også flytte rundt på elementerne, så din webshop ikke kommer til at ligne andre. 

Flatsome

Klik her for at få Flatsome

På kom-igang kurset bruger vi et template, der hedder Flatsome. Det er et template, der er rigtig godt til webshops. Her får du alle de værktøjer du har brug for, for at lave en hurtig responsiv webshop som er brugervenlighed.

Hvis du vil se hvordan det kan se ud, så tjek denne side ud (som er lavet på vores kursus).

Shopkeeper

Klik her for at få Shopkeeper

Hvis ikke du kan lide Flatsome skabelonen, har vi udvalgt 2 alternativer, hvor denne Shopkeeper er den ene. 

Shopkeeper har et virkelig lækkert design, og der er mange funktioner. Og du skal selvfølgelig ikke kunne kode for at få adgang til de mange lækre funktioner. 

Porto

Klik her for at få Porto

Det andet alternativ til Flatsome er Porto. Porto er også et super lækkert design som får din webshop til at se professionel og indbydende ud. Porto har speciel fokus på at gøre din webshop hurtig. 

Ligeledes har Porto en masse funktioner, som gør at du kan lave en lækker webshop efter dine behov. 

Markedsføring

Der findes mange forskellige måder, du kan gøre opmærksom på dig selv og din webshop. Hvad end det er via mere traditionelle trykte medier eller online medier, er der mange muligheder, og du skal vælge, hvad du tror bedst kan betale sig for dig, og hvordan du rammer din målgruppe bedst. Her får du vores go-to værktøjer.

Klik her for at automatiser din markedsføring

Drip

Drip kan så utrolig meget. Med Drip kan du automatisere din markedsføring. Drip kan blandt andet sende personaliserede emails, og automatisere din Facebook annoncering. Det der gør Drip SÅ fantastisk, er at du på et sted kan planlægge din samlede markedsføring indsats, såsom hvordan, hvornår og på hvilken måde dine kunder skal kontaktes. 

Klik her for at få facebook Pixel

Pixelyoursite

Facebook Pixel er et stykke kode, som du sætter ind på dit website. Det er et vigtigt element, hvis du vil annoncere på Facebook, da det giver dig mulighed for at optimere og opbygge målgrupper. Du kan blandt andet bruge det til at udvælge dem, der har besøgt din webshop og vise annoncer kun for dem på Facebook - det kaldes retargeting. 

Klik her for at få redigeret dine billeder

Behandling af produktbilleder

Hvis du ikke selv er en haj til at redigere, retouche og optimere billeder til din webshop, så kan du betale et lille beløb, få Pixelz til at gøre det. Det er en fantastisk mulighed, så du kan få professionelle billeder uden at bruge flere timer på det. 

Klik her hvis du skal bruge tryksager

Lasertryk

Selvom du har en webshop, kan du godt få brug for visitkort, flyers, plakater, hæfter osv. Her er Lasertryk altså bare billigst. De er svære at komme udenom, for de er virkelige billige og levere et godt produkt.

Administration

Når man har en webshop er der (desværre) også administrativt arbejde. Men idag er der heldigvis mange programmer, der kan gøre det mere effektivt, nemmere og mere overskueligt. 

Klik her for at få styr på dit regnskab

Dinero

Du kommer ikke uden om moms, fakturering og bogføring. Derfor anbefaler vi Dinero, som er et regnskabsprogram, der gør det nemmere for dig at have styr på dit regnskab. Det er simpelt og nemt, og det er henvendt til dig som er ny inden for regnskab.

Klik her for at automatisere din bogføring

Storebuddy

Hvis det skal være endnu nemmere at bogføre, kan du bruge storebuddy. Det kan integeres med Dinero, så når du sender en ordre, bogføres salget automatisk i Dinero. Det minimere den tid, du skal bruge på bogføring, så du kan lave det, du sys er sjovt istedet. 

Klik her for at betale dine regninger

Roger

Når du har en webshop, er der desværre nogle regninger, der skal betales. Det kan være ret omstændigt og tage lang tid, men Roger har fundet en nem løsning på det. 

Med Roger betaler du dine regninger og slipper for netbank, papir og indtastning. 

Klik her for at købe emballage og inventar

Rajapack

Rajapack har et kæmpe udvalg af emballage, inventar og redskaber til dagligdaten i en webshop - og så er de gode til prisen!