Log ind

Log ind

Log ind

Log ind

Kom i gang

Kom-i-gang kurset er for dig, som gerne vil have din egen webshop. På vores online videokursus lærer du at lave din egen webshop - helt uden at kode! Vi starter fra bunden og arbejder os stille og roligt fremad, til du står med en færdig webshop. 

En billig webshop løsning
for de ikke-tekniske

Det behøver hverken at være dyrt eller besværligt at lave en webshop. På vores online videokursus lærer vi dig at lave din egen webshop. Du bliver uafhængig af andre og kan fx selv lave opdateringer eller oprette nye varer. Du ved, hvordan din webshop er bygget op - for du har selv lavet den. Det er da sejt (og ikke mindst sparer det dig for rigtig mange penge).

Får du lidt svedige håndflader ved tanken om at skulle lave din egen webshop? Det er der ingen grund til. For du skal hverken vide, hvad CMS, plugins eller webhotel er. Det skal vi nok forklare dig. Vi forventer ikke, at du har installeret nogen programmer eller at du allerede har sikret dig et domæne. Med andre ord starter vi helt fra bunden. Vi guider dig og deler ud af vores viden og erfaring (du kan selvfølgelig let springe over moduler, hvis du har styr på det i forvejen).

Vi arbejder med det brugervenlige system Wordpress (som størstedelen af verdens hjemmesider er lavet i) og bruger WooCommerce til webshop delen. Det er i sig selv et nemt og overskueligt system og kombineret med vores onlinekursus, er du sikret en komplet webshop uden alt det tekniske bøvl og en kæmpe regning.

Det er N-E-M-T

Det kan godt være, det ikke virker så nemt at lave din egen webshop, men vi lover dig, at med vores kursus kommer du helt i mål - og der er stor chance for at du kommer til at elske det!

Vi viser dig alt det, du har brug for, og når du har webshoppen, er det også nemt at drive den. Se blot her hvor nemt det er at oprette produkter!  

Hvorfor du skal vælge dette kursus:

 • Du får en billig webshop løsning uden at gå på kompromis med kvalitet og funktioner.
 • Du bestemmer selv, hvordan layoutet skal se ud, og du kan løbende ændre det.
 • Du bliver uafhængig af andre og kan fx selv tilføje nye varer og billeder.
 • Det er en engangsbetaling, så du bliver ikke bundet af en dyr månedlig betalingsløsning.
 • Du kan arbejde når det passer dig, holde pause, vende tilbage timer, dage eller måneder senere og arbejde videre.
 • Når du er færdig med din webshop, går vi din webshop igennem og kommer med feedback.
 • Du kan se en sekvens eller et modul, så mange gange du vil og har brug for.
 • Det er nemt!

Du lære blandt andet at:

 • Finde, vælge og købe domæne
 • Finde og købe hosting
 • Lave automatiseret back-up af din webshop
 • Bygge din egen webshop
 • Oprette produktkategorier
 • Opsætte betaling
 • Opsætte pakkelabels
 • Opsætning og integrering af emails

Vil du se, hvad du kan få?

På kurset laver vi en webshop helt fra bunden. På den måde er du 100% sikker på, at du kommer gennem alt og har en salgsklar webshop, når du er gennem kurset. På kurset lavede vi denne hjemmeside coasters.dk og er nu en ægte webshop, hvor du nemt kan bestille varer fra (og ja, den sælger ølbrikker).

Så tjek da lige ud hvordan din webshop kan komme til at se ud. Du bestemmer selvfølgelig selv hvilke farver, menupunkter, skrifttype, produkter, tekster osv., der skal være på din webshop.  

 


Hvad lærer jeg på kurset?

Kurset er bygget op i moduler, hvor hvert modul har et tema og indeholder nogle trin, så det er nemt at pause, spole og vende tilbage til senere.

Du vil hovedsageligt se en skærm, hvor vi viser de forskellige trin, fortæller og forklarer og deler ud af en masse fif og gode råd. Vi viser alt og tager ikke for givet, at der er noget, du allerede ved eller har købt/opsat. Vi viser og forklarer detaljeret og tydeligt alle processerne.

Når du eksempelvis skal købe hosting, skal du ikke nødvendigvis undersøge markedet for hosting-løsninger - det må du selvfølgelig gerne, men vi gør det nemt, at tilgå det vi selv bruger og anbefaler. 

Kurset er delt op i følgende moduler:

Inden vi går i gang

Inden vi går igang, får du en kort introduktion til kurset, hvordan det fungere, og hvor du kan finde de forskellige oplysninger. 

Vi gør klar til webshop

Så er det tid til at finde og købe domæne - vi viser dig, hvor du kan finde ledige domæner, og giver gode råd til hvad du skal vælge. Når vi har styr på vores domæne, skal vi have hosting (der hvor vores webshop skal ligge online). Vi køber både domæne og hosting gennem UnoEuro, derfor laver vi en grundig gennemgang af UnoEuro, hvor din webmail ligeledes kommer til at være. Vi slutter af med at installere Wordpress. 

Sig hej til Wordpress - nu skal I blive gode venner

Så er Wordpress installeret, og vi starter med en grundig gennemgang af Wordpress, så du er klædt på til at bygge dig egen webshop. Når du er færdig med dette modul er du en Wordpress haj! 

Så skal vi igang med at installerer - nu tager det fart!

Nu er Wordpress installeret og du har styr på opbygningen og kan navigere rundt. Derfor er det tid til at få hentet WooCommerce, som er det, der gør, at du kan have en webshop på Wordpress. Vi henter også Jetpack, som fx giver dig automatisk backup (og det kan vi godt lide)! Vi henter og opsætter også pakkelabels, så du nemt kan sende pakker. Sidst men ikke mindst opsætter vi dit online dankort - Stripe, så du kan modtage betaling på din webshop. Glæd dig. Det bliver godt!

Hvordan skal din online butik se ud?

Så er vi endelig kommet til at du skal tage de første beslutninger om, hvordan din webshop skal se ud. Hvad er det første, dine kunder skal se, når de kommer ind på din webshop? Hvordan skal din skrifttype være, og hvilke farver vil du bruge? Det er også nu vi opsætter din shop, der afgør, hvordan dine produkter skal vises. Så find din kreative side frem - det er nu den skal i spil. 

Vi sætter fokus på dine sider

Du har nu valgt skrifttype, farver og skabelon, og vi går nu tættere på dine forskellige sider, og får fx sat dit forside op, så den er præcis som den skal være. Ligeledes laver vi menuer med de menupunkter, du skal have. Det er også på dette modul, vi opretter dine produkter! Så sæt dig bare godt til rette, for det her er sjovt!

BONUS!

På dette modul gennemgår vi nogle punkter, som ikke er nødvendige for din webshop, men noget vi stadig mener giver rigtig god mening for dig. Vi går igennem din basis SEO og hastighedsoptimere din webshop. For at du kan få indblik i, hvem det er, der besøger din webshop, opsætter vi også Google Analytics, og Google Search Console som giver dig overblik over, hvordan din webshop bliver afkodet af søgemaskinerne. Som det sidste ser vi på, hvordan du kan gøre dine 'fejlsider' (hvis kunden kommer ind på en side der ikke findes) lidt pænere og mere relevant. Alt det her er selvfølgelig valgfrit, men vi opfordrer dig til at gennemgå det alligevel :) 

Så går vi i luften!

Fedt! Du er nu igennem det hele og har en fungerende webshop! Men for lige at være sikker på, at siden er helt klar til køb så laver vi lige et testkøb, så vi er sikre på, at alt glider uden problemer, når den første kunde ligger sin ordre. Når der er styr på det, så går webshoppen live!

Ingen overraskelser

Hos os er alt gennemsigtigt, derfor skal du være opmærksom på, at der vil komme udgifter til tredjepart, når du skal lave en webshop. For at det ikke skal komme bag på dig, når kurset er købt, så har vi her listet de omkostninger, du skal forvente, når du laver din webshop (de penge er ikke til os, men til tredjepart og betales direkte dertil).

 • Domæne og Hosting - ca. 270 kr.
 • Plugins - ca. 150 kr.
 • Skabelon (template) - ca. 600 kr.
 • Back up - ca. 350 kr.
 • Kom igang kursus - 795 kr.

Samlede opstarts udgifter
for en komplet webshop:

KUN 2.165 KR.!

Inden du går i gang

Du har sikkert allerede en rigtig god ide til, hvad din webshop skal sælge - og det er jo virkelig fedt. Det kan være, du også har tænkt lidt længere og eksempelvis har styr på fx. målgruppe og budget.

Vi ved, det kan være lidt kedeligt, og du nok gerne vil i gang med at sælge. Men ikke desto mindre er forarbejdet noget af det vigtigste. Det er nemlig dit grundlag for alle fremtidige beslutninger. Det bliver nemmere at beslutte design, indhold, tekst, annoncering osv., når dit forarbejde er gjort ordentlig. 

Men der er også andre overvejelser - må du overhovedet starte en webshop? Mange har klausuler i deres kontrakt og må ikke drive virksomhed i deres fritid (også selvom du bare vil sælge papirklips). Og hvis du er på dagpenge - hvad siger din a-kasse så?

Der er rigtig mange overvejelser og beslutninger, der skal tages. Vi vil gerne hjælpe dig på vej og gøre dig klar til at starte din webshop. Derfor har vi lavet en serie med 5 emails, der gør dig klar parat til webshop start. Skriv blot din mail herunder, så modtager du de 5 mails direkte i din indbakke.

Du bliver samtidigt tilmeldt vores nyhedsbrev.