Log ind

Log ind

Log ind

Log ind

Kurser

Se vores udvalg af kurser til dig som har, eller gerne vil have, en webshop. De fleste kurser kræver at du har WooCommerce webshop, som er det vi bruger i kom-igang kurset.

Lær at lave din
egen webshop

På dette kursus starter vi helt fra bunden og arbejder os stille og roligt fremad, til du står med en færdig webshop. Du lærer bl.a. at købe domæne, opsætte mail, opsætte betaling, oprette produktgrupper, oprette varer, opsætte pakkelabels, designe din webshop og en masse andet - og du skal ikke kode en eneste sætning. 


Skyd lækre produktbilleder

En webshop bliver uden tvivl bedre, hvis den har gode produktbilleder. Det fremstår mere professionelt og giver mere troværdighed. På dette kursus guider vi dig til at tage gode produktbilleder. 

Automatiser dit bogholderi

Der er mange ting, der skal holdes styr på, når man har en webshop - økonomien er en af dem. Det kan være en af de lidt sure opgaver, men det behøves ikke være uoverskueligt. Vi hjælper dig til opsætning af økonomisystem, så det er integreret med dit system.

Sælg med nyhedsbreve, uden at bruge en krone

Nyhedsbreve er en populær form for markedsføring - og med god grund. For den er hamrende effektiv, hvis det gøres rigtigt - og så er den gratis. På dette kursus hjælper vi dig til, hvordan du bedst indsamler emails, og hvordan du mest effektivt udsender emails, og ikke mindst hvordan du skriver gode nyhedsbreve.

Sådan laver man lækre grafiske annoncer og bannere

Du behøves ikke være en designhaj for at lave lækker grafik. Vi introducerer dig for canva.com, som gør det nemt at lave flotte bannere, annoncer og meget andet. Du bruger det nemme drag-and-drop og får lækker grafik, som er klar til din hjemmeside.

Automatiser dit salg med Facebook

Facebook er nærmest en selvfølge, når man har en webshop. Det er en god platform for markedsføring, da langt de fleste i større eller mindre grad bruger det. Men hvordan er det nu lige, man sætter en virksomheds konto op og får det integreret? Det hjælper vi dig med.

Automatiser dit salg med Google

At være synlig på google er for mange altafgørende. På dette kursus lærer du at bruge google analytics og opsætte google annoncer og retargeting.