Log ind

Log ind

Log ind

Log ind

Gratis viden

Hvis der er noget vi ikke er nærige med - så er det viden ;)

Vi deler gerne ud af vores viden om webshops, og alt det der har noget med det at gøre. Så hvis du mangler guide, gode råd eller bare noget ekstra viden om et emne, så finder du det måske her i vores blog. Og hvis ikke så send os et hint så laver vi et blogpost om netop det, der er relevant for dig.

9 trins guide til lancering af din webshop

Tiden op til en lancering af en webshop er altid vild spændende. Men også nervepirrende – for har du nu husket det hele? Og hvad kan du gøre, for at det bliver en succesfuld lancering?

Inden man begynder at tænke på lanceringen af ens webshop, er der allerede lagt rigtig mange timers arbejde i det. Du har sikkert styr på dit produkt, som du vil sælge online. Måske har du lavet det selv, eller også har du endelig fundet den helt rigtige leverandør, som leverer det perfekte produkt! Du har måske lavet budgetter og har styr på de omkostninger, der er i forbindelse med opstart af en virksomhed og webshop. Men hvad så nu?

Læs videre

Guide: Her finder du (gratis) billeder til din webshop!

Når du laver en hjemmeside eller webshop, kan du ikke komme udenom, at skulle bruge billeder. Gode billeder gør både din side lækker at se på, men den fremstår også meget mere professionel. Hvis du har en webshop, vil en stor del af af billederne selvfølgelig bestå af produktbilleder, men der kan stadig være brug for andre billeder. Men hvis du ikke lige har budget til at få taget en masse billeder, eller betale i dyre domme for halvdårlige stock billeder, så er der hjælp at hente. For du behøves ikke nøjes med kedelige, lidt for opstillede stock billeder til en alt for høj pris. Der findes nemlig mange billededatabaser, der tilbyder en stort udvalg af højkvalitets stock billeder – helt gratis. Ja, gratis! Smukke billeder der er helt fri for alle copyright restriktioner, og som du kan bruge præcis som du vil.

Læs videre

6 gode råd: Sikkerhed på din WooCommerce webshop

Sikkerhed. Det kan være lidt langhåret, og noget mange udskyder til imorgen. Men det er altså en god ide at tage fat i det og få det gjort idag! For selvom der allerede er bygget sikkerhedsforanstaltninger ind i WordPress og WooCommerce fra start, så er der nogle basis ting, som du burde gøre, for at dine kunder, medarbejdere og data er i sikkerhed, hvis det værste skulle ske.  

Læs videre

Hvad koster det at lave en webshop?

Hvad koster det at lave en webshop?

Det spørgsmål er nærmest umuligt at svare på. For en webshops pris kan være billig, men kan også være voldsomt dyr. Det kommer nemlig helt an på, hvilken løsning du ønsker og har behov for. Skal du have en ’almindelig’ webshop med standard løsninger, kan du sagtens selv kaste dig ud i det og slippe for regninger til bureauer og programmører. Men selvom du har mod på at lave din egen webshop, vil der være udgifter forbundet med det, da du skal købe produkter og services fra andre virksomheder.

De udgifter som du kan forvente, når du starter din egen webshop, har vi forsøgt at give dig et overblik over her, både engangs- og fasteudgifter.

Læs videre

Vil du have besked når der kommer nyt på bloggen?