Log ind

Log ind

Log ind

Log ind

Salgsbetingelser

INDLEDNING

SælgOnline.dk sælger online videokurser til private via sælgonline.dk. Disse handelsbetingelser gælder for alle som køber digitale produkter hos sælgonline.dk. Ved køb accepterer køber betingelserne.

KONTAKTOPLYSNINGER

Kontakt os hurtigst via mail@saelgonline.dk
Eller ring på 7174 7781

Birk Centerpark 40
7400 Herning
CVR-nr. 37916846

RETTIGHEDER

Alle rettigheder til kurser og digitale produkter tilhører Sælgonline.dk.
Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt.

Ethvert produkt er personligt og du må derfor ikke sælge, udlåne, give det væk eller på anden måde distribuere produktet uden forudgående skriftlig aftale med SælgOnline.

BETALING

SælgOnline.dk modtager betaling med VISA, VISA Electron og MasterCard. Betaling vil blive trukket på købers konto umiddelbart efter. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

SælgOnline.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Hvilket betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

LEVERING OG LOGIN

Kurset leveres som udgangspunkt få minutter efter køb og vellykket korttransaktion. Adgangskde og passwords til det digitale produkt (kurset) fremsendes til den e-mail, som køber har indtastet i ordren, hvorefter køber kan tilgå produktet via SælgOnline.dk. Emailadressen kan altid ændres ved at maile til os på mail@saelgonline.dk

Når du modtager mailen med kurset, modtager du ligeledes et link med login og adgangskode. Ved at følge linket og indtaste dit personlig login og kode, har du adgang til kurset. Køber vil have adgang til det købte kursus i minimum 1 år.

RETURRET

Da det er et digitalt produkt frafalder de 14 dages returret.

TEKNOLOGI OG OPHAVSRET

SælgOnline.dk anvender forskellige teknikker og software fra tredjepart til løbende at overvåge aktiviteter på websitet. For at give brugeren en bedre oplevelse anvendes der ligeledes cookies på SælgOnline.dk.

Alt indhold på SælgOnline.dk er beskyttet af lovgivningen og tilhører ubetinget SælgOnline.dk eller tredjepart.

BEDØMMELSER OG BRUG HERAF

SælgOnline ønsker feedback fra kunder, og giver derfor alle kunder mulighed for at bedømme de købte kurser. SælgOnline.dk forbeholder sig dog retten til ikke nødvendigvis at offentliggøre alle bedømmelser.

Ved bedømmelse giver kunden SælgOnline tilladelse til, at bruge disse samt kundens navn i eksempelvis markedsføringssammenhæng. Det er ingen tidsbegrænsning på denne ret.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Brugen af kurset sker på eget ansvar og SælgOnline.dk er dermed ikke erstatningsansvarlig.

REKLAMATION

Reklamationer skal ske hurtigst muligt med konkret skriftlig angivelse af fejlen til mail@saelgonline.dk

ADGANG TIL DE DIGTALE PRODUKTER

Køberen skal tilgå det købte kursus fra en browser. Kunden er selv ansvarlig for adgang til en browser, som gør kunden i stand til at tilgå kurset via det fremsendte link og brugernavn samt adgangskode. SælgOnline er ikke ansvarlig for tekniske forhold, som kan forhindrer køberen i at tilgå kurset.

BEHANDLING AF PERSONDATA

Som følge af køb giver kunden samtykke til, at SælgOnline.dk må opbevare og behandle købers personoplysninger, som er naturlig forbundet med køb. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.